"Denne uddannelse er klart den bedste i Danmark. Vil anbefale alle der ønsker, at blive hypnoterapeut, at blive det her hos Karen.

Niveauet er i verdensklasse og du bliver mega dygtig"

- Winnie Elmholdt Storm

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på​ Facebook

V.I.P. Efteruddannelse.


Når du har taget din Hypnose Uddannelse på op til 400 lektioner - så er der stadig MASSER AF VIDEN at suge til dig. Med hele ekstra 400 lektioners V.I.P. efteruddannelse placerer du dig i SUPERLIGAEN af hypnoterapeuter!

Med denne efteruddannelse bliver du SÅ PARAT og SÅ PROFESSIONEL, at du er én af de få, der ser dybere ind i hypnosefaget og LEVER HYPNOSE med hvert åndedrag du tager. Hypnose er ikke længere blot et fag - men en INTEGRERET DEL AF DIT VÆSEN.

I løbet af årene har kursister på Westh Hypnoseuddannelse efterspurgt, at jeg delte ud af endnu mere viden fra ​mine mange år som hypnoterapeut og som 5-PATH®ér.

Det har resulteret i et KOMPLET EFTERUDDANNELSESPROGRAM, som du frit kan plukke i - præcis som det passer dig bedst. Indtil videre er al hypnose efteruddannelse forbeholdt hypnoterapeuter med en 5-PATH® hypnoseuddannelse bag sig , men du er velkommen også selvom du har taget din 5-PATH® hypnose uddannelse andet sted end hos mig.

Dette er et V.I.P. program, fordi det kommertil at kræve noget ekstra af dig. Fordi du strækker dit sind og dine kompetencer endnu længere og ekspanderer i din grad af hypnoterapeutisk professionalisme.

Dete program er ikke nødvendigvis for alle. Ikke alle ønsker at steppe op, ikke alle tør at bevæge deres sind og teknikker ind i de områder, som programmet dækker. ​Det er okay. Faktisk så har vi på V.I.P. efteruddannelse KUN PLADS til de allermest dedikerede og til dem som tør gå nye veje, finpudse eksisterende værktøjer og  implementere nye teknikker i deres praksis!

Netop fordi der på AL efteruddannelse er givet en helt særlig 5-PATH® vinkel, da forudsætter det, at du er 100% inde i den begrebsverden og tankegang, som er helt unik for

5-PATH® hypnoterapi.

Til gengæld vil du opleve, at efteruddannelsen er tilpasset og skræddersyet så du kan tage din ny viden og anvende med dine allerede eksisterende 5-PATH® teknikker.

Det PASSER ALTSÅ PERFEKT OVENPÅ DIT SOLIDE FUNDAMENT og du skal således

IKKE BRUGE TID på at tilpasse det og på den måde UNDGÅR DU EN MASSE FRUSTRATION. Selvom du også vil møde nye teknikker, så er arbejdet med at få det indpasset i din 5-PATH® tankegang og metodik gjort for dig!

Der lægges altså vægt på, at den viden du får med dig er "HANDS ON", brugbar i praksis og fuldt ud forenelig med og understøttende for 5-PATH® referencerammen.​

Efteruddannelse hos Westh Hypnose kaldes "Professionel i Praksis". Netop fordi den er designet til, at du straks kan gå hjem og bruge den i arbejdet med dine klienter.

Professionel i Praksis I

er 3 dages kurser med hvert sit TEMA.

Læs mere HER.

Professionel i Praksis II

er et 2 årigt studie- og supervisionsprogram med 12 mødedage.

Læs mere HER.

Sådan tilmelder du dig

Hypnose Efteruddannelse.​

Lad os tage en snak om dine specifikke behov for at opkvalificere dig og blive en mere fagligt dygtig og sikker hypnoterapuet.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes med henblik på mere information om Hypnose Efteruddannelse.

Hvis du allerede nu kender dit eksakte behov, så kan du også vælge at tilmelde dig med det samme. ​

Du kan enten vælge at tilmelde dig fuldt - eller blot sikre dig en plads ved at indbetale et depositum.

Ja tak, jeg vil gerne tilmelde mig til et af holdene i Hypnose Efteruddannelse

​Firmainformation

Westh Hypnose & Hypnoterapi

CVR: 30447964

​© Copyright på tekst og billeder