"Denne uddannelse er klart den bedste i Danmark. Vil anbefale alle der ønsker, at blive hypnoterapeut, at blive det her hos Karen.

Niveauet er i verdensklasse og du bliver mega dygtig"

- Winnie Elmholdt Storm

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på​ Facebook

Hypnose Uddannelse hos Westh

Hypnose Uddannelsen.

Når du tager din Hypnose Uddannelse hos Westh bliver du uddannet grundigt og efter de første 133 lektioner er du:

1/ NGH Certificeret Hypnoterapeut

2/ Master Hypnotisør

3/ 5-PATH® Hypnoterapeut (Avanceret Hypnoterapi)

4/ 7th Path Selvhypnose® Underviser

Læs mere om denne del HER.

Herefter er du parat til at praktisere som hypnoterapeut. Men vi vil gerne give dig noget mere med, følge dig godt på vej og give dig al den støtte du behøver for at blive en suverænt dygtig hypnoterapeut. Derfor tilbyder Westh Hypnose Uddannelse en unik mulighed for at supplere din Hypnose Uddannelse med følgende:

Repeated Training 133 lektioner

Pris: GRATIS*

Extended Training 133 lektioner

Pris: kr. 8.700,-

Hos Westh Hypnose Uddannelse har du altså mulighed for en samlet Hypnose grunduddannelse på ialt 399 lektioner.

Du kan selvfølgelig bruge dine samlede uddannelses lektioner til at ansøge om både RAB og momsfritagelse. Læs mere HER.

*Selve undervisningen er gratis , men der opkræves gebyr for nye uddannelsesmaterialer, frugt, the/kaffe.

Vær sikker på at få en plads på holdet.

​Hvis du vil sikre dig en plads på et af holdene i 2018, kan du vælge at tilmelde dig straks.

Ja tak, jeg vil sikre mig en plads på

Hypnose Uddannelsen (klik kun af for hold valg).

Uanset om du vælger at sikre dig en plads på holdet straks eller vælger at vente - så skal du altid booke en tid til en uforligtende forsamtale. Vi kan møde hinanden telefonisk eller personligt på kursusstedet - du bestemmer.

Ja tak, jeg vil gerne booke tid til en uforpligtende samtale om Hypnose Uddannelsen (udfyld kun det øverste felt i skemaet og dine kontakt data).

Hvis du allerede nu er afklaret og måske endda allerede har haft din forsamtale, så kan du også vælge den endelige tilmelding. Læs uddannelsesaftalen og godkend den inden du sender din tilmelding afsted.

Ja tak, jeg vil gerne tilmelde mig til Hypnose Uddannelsen (udfyld alle felterne).

Hypnose Efteruddannelse.

​Westh Hypnose er altid parat til at give dig ekstra viden, færdigheder og træning.

Alt sammen tilpasset og skræddersyet så det passer perfekt ovenpå dit solide fundament, som du har tilegnet dig på Hypnose Uddannelsen.

Der lægges vægt på, at den viden du får med dig er "hands on", brugbar i praksis og fuldt ud forenelig med og understøttende for 5-PATH® referencerammen.​

Hos Westh Hypnose Uddannelse kalder vi al Hypnose Efteruddannelse for "Professionel i Praksis". Netop fordi vi har målrettet efter uddannelsen på, at du straks kan gå hjem og bruge den i arbejdet med dine klienter.

Professionel i Praksis I:

Suggestioner og Kommunikation (fra efteråret 2018)

35 lektioner/ Pris: kr. 6.440,-

Læs mere HER

Børne Hypnose + Familie & Kærlighed i konflikt

35 lektioner/ Pris: kr. 6.440,-

Læs mere HER

Sind & Sjæl fra efteråret 2018)

35 lektioner/ Pris: kr. 6.440,-

Læs mere HER

Kroniske tilstande og smerter (fra foråret 2019)

35 lektioner/ Pris: kr. 6.440,-

Læs mere HER

​I alt 140 lektioner til en samlet pris: kr. 25.760,-

​​

Professionel i Praksis II:

Bygget op omkring Banyan Online Supervision Meetings CDs (BOLSM)

som du får med i kurset (værdi ca. $878.90)

I alt 264 lektioner til kr. 15.000,- / 12.000,- ved køb sammen med

Hypnose Uddannelsen.

Sådan tilmelder du dig

Hypnose Efteruddannelse.​

Hypnose Efteruddannelse er hele tiden i udvikling og der indarbejdes løbende ekstra materiale til hvert af holdene. 

Lad os tage en snak om dine specifikke behov for at opkvalificere dig og blive en mere fagligt dygtig og sikker hypnoterapuet. 

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes med henblik på mere information om Hypnose Efteruddannelse.

Hvis du allerede nu kender dit eksakte behov, så kan du også vælge at tilmelde dig med det samme. ​

Du kan enten vælge at tilmelde dig fuldt - eller blot sikre dig en plads ved at indbetale et depositum. 

Ja tak, jeg vil gerne tilmelde mig til et af holdene i Hypnose Efteruddannelse

​​Det er Westh´s grundholdning, at flere lektioners hypnose uddannelse ikke nødvendigvis skaber en bedre hypnoterapeut. Men...

Ikke alle har lige let ved at forstå teorien. Det kan være meget nyt og fremmed for dig at læse og lære. At studere og forstå. Måske er det mange år siden, du sidst åbnede en bog, måske lærer du nemmere ved at "ha´det i hænderne" end gennem teori. Hvis du vil være en af Danmarks dygtigste hypnoterapeuter, så kommer du dog ikke uden om det: Teoretisk forståelse er en del af dit fundament. Her skal du være sikker og 100 % hjemme. Derfor tilbyder Westh Hypnose dig - helt gratis - 133 lektioners ekstra uddannelse på Repeated Training. Her får du repeteret teorien, og der bliver sat nye perspektiver på. Men teori kan ikke stå alene.

Alle medbringer bagage. Det du personligt kommer med af både "let og tung" bagage, bliver også en del af dig som hypnoterapeut. Ikke alle, men mange oplever for eksempel, at de har modstand på at tage ansvaret for klientprocessen og være styrende i samarbejdet med klienten. At de ikke vil være for "bossy" og måske endda viger tilbage fra at tage fuldt ud ansvar for processen. Eller at der er bestemte "klienttyper", som de reagerer for positivt eller for negativt på. Eller at egne personlige oplevelser forstyrrer arbejdet med klienten. Endeligt kan der være negative overbevisninger omkring det at have en klinik eller at tjene penge ved at hjælpe andre mennesker, som står i vejen for dig.

Alle disse ting er du allerede godt i gang med at arbejde med igennem 7th Path Selvhypnose®. Men ikke alle er lige gode til at fortsætte med at praktisere deres selvhypnose efter endt hypnose uddannelse. Westh Hypnose anerkender at, ikke alle, men nogen nyuddannede hypnoterapeuter oplever disse ting, så tilbydes der Extended Training, som er en del af hypnose uddannelse.

​Her kommer du til at arbejde ekstraordinært med dig selv personligt, og med dig selv i rollen som hypnoterapeut. Og de metoder der anvendes er ALLE hentet direkte ud fra den ramme, som du selv praktiserer inden for som hypnoterapeut.

Hos Westh Hypnose Uddannelse holder vi os til hypnosefaget - også når vi arbejder med os selv og egen forandring. Endeligt så er det bare også sådan, at:

​Træning, træning, træning, er altafgørende for ægte faglig selvtillid. Netop derfor er der lagt masser af ekstra træning ind i Extended Training. Det er helt afgørende for dine klienters succes, at du har dine redskaber trænet ind på rygraden, så de bliver en automatiseret del af dig. En ubevidst del, som du slet ikke skal bruge energi på. Kun da kan du være der for din klient 100 % og bruge al din energi på selve procesarbejdet med din klient. Redskaberne skal bare "sidde i skabet". 

Måske du kender ordsproget "Øvelse gør Mester"? Det er forkert. Øvelse alene gør desværre ikke mester - det gør permanent. Det er helt afgørende, at du øver dig på det rigtige - ellers risikerer du, at skulle aflære uvanerne - og det føles både besværligt og frustrerende. Og så er det spild af din tid, og ikke befordrende for dit "hypnose selvværd". Netop derfor skal du ikke køre en masse prøveklienter halvt bevidstløst igennem på Westh Hypnose Uddannelse. Det giver simpelthen ikke mening at træne ind på den måde, førend dine teknikker og din dybere procesforståelse sidder i skabet. På Extended Training får du derfor 1:1 "håndført" supervision af din personligt tilknyttede instruktør, som kender netop dig og dine udfordringer. Fordi hun har fulgt dig tæt hele vejen igennem.

Nogen kan ikke få nok. Er du efter endt hypnose uddannelse blevet en passioneret, praktiserende hypnoterapeut, så vil du helt sikkert have mere på et eller andet tidspunkt. Som en af de første ting jeg vil henvise til er der en lang række suverænt gode efteruddannelses materialer fra Banyan Hypnosis Centre. Det skønne ved disse materialer er, at de alle er fuldstændigt tilpasset til at kunne indgå i netop den reference- og forståelsesramme, som du er uddannet i: 5-PATH® hypnoterapi og 7th Path Selvhypnose®. Jeg anbefaler til hver en tid alle de hypnoterapeuter, jeg har uddannet, at kigge på efteruddannelses materialer af Cal Banyan, inden de kigger nogen som helst andre steder.

Hvis du herefter har behov for ekstra "live" uddannelse og træning, så tilbyder Westh Hypnose Uddannelse efteruddannelse, som er tilrettelagt og skabt netop udfra 5-PATH® terminologi, tankegang og faglig ramme. Westh Hypnose Uddannelse giver dig frihed til løbende at opkvalificerer dig - og bygge ovenpå samme gode fundament: 5-PATH® og 7th Path®.

Du kan tage op til 399 lektioners Hypnose Uddannelse ved Westh (svarer til grunduddannelse) og 404 lektioners Hypnose Efteruddannelse ved Westh.

​Tilmeld dig HER

Med mulighed for over 800 lektioners sammenhængende hypnose uddannelse bliver du mødt på alle dine behov for den mest grundige teoretiske forståelse af hypnosefaget, men også for den mest intensive og krævende praksistræning.

Westh Hypnose uddanner eliten i 5-PATH® og 7th Path®

Fremtidens hypnoterapeuter forstår, at løsningerne ligger i dybden og omhyggeligheden. Vi plukker ikke tilfældigt ned i kurven fra hypnosefagets hylder - vi går målrettet efter de bedste hypnosemetoder og -teknikker der findes på hylderne.

Et fundament så stærkt som 5-PATH® og 7th Path® fortjener vores ubetingede opmærksomhed.

Denne omhyggelighed og opmærksomhed er det du som kursist vil opleve på din Hypnose Uddannelsen hos Westh.

Hypnose Uddannelsen, 5-PATH® hypnoterapi og 7th Path Selvhypnose®, er ALT du behøver for at gå i gang med klienter. Sådan er rigtigt mange, meget dygtige hypnoterapeuter startet. Og sådan er du også meget velkommen til at starte.

Men vi er alle sammen forskellige. Derfor tilbyder Westh Danmarks længste Hypnose Uddannelse.

Samme instruktør giver ro & relation

Karen Westh Nielsen er din eneste underviser og instruktør.​ På den måde er du sikret kvalitet, konsistens og kontinuitet.

Du ikke skal bruge energi og opmærksomhed på, at forholde dig til mange forskellige undervisere, instruktører og supervisorer.

Din energi er optimeret til din indlæring, din forståelse og din praksistræning.​​​

​Westh Hypnose tilbyder, som den eneste Hypnose Skole i Danmark, muligheden for at tage en hypnose uddannelse, der er fuldt sammenhængende indholdsmæssigt og strukturelt - og bygget på ét solidt fundament.

Hos Westh Hypnose Uddannelse får du de absolut

mest fleksible og konkurrence dygtige uddannelses muligheder, både hvad angår længde og pris på din hypnotisør uddannelse.

På Westh Hypnose Uddannelse møder du Konsistens, Kvalitet og Kontinuitet.

Konsistens i både indhold og metode på hypnose uddannelsen. Al Hypnose Uddannelse hos Westh er bygget på det samme solide fundament, som er skabt af Cal Banyan: 

5-PATH® og 7th Path®. Du vil ikke blive introduceret for referencerammer fra andre hypnoseretninger. Du vil ikke blive forvirret med redskaber, som ikke er tænkt ind i eller matchet op for brugbarhed og effektivitet i 5-PATH® sammenhæng. Cal Banyan har skabt et 100% solidt fundament - det ser Westh Hypnose Uddannelse ingen grund til at modificere med teori fra andre hypnose retninger. I stedet tages der direkte udgangspunkt i at forstå og mestre fundamentet mere grundigt end på nogen anden hypnose uddannelse du finder i DK. Der er konsistens i det du lærer hos Westh Hypnose. Med konsistens får du ro til at fordybe dig i at lære og forstå.

Kvalitet får du leveret af den længst og mest aktivt praktiserende 5-PATH® hypnoterapeut i DK, den længst og mest aktivt undervisende CPHI™ i DK, den første prismodtager af "CPHI™ of the Year Award" i DK, Karen Westh Nielsen. Kvaliteten forplanter sig til dig, som bliver uddannet til hypnoterapeut hos Westh Hypnose Uddannelse.

Som måske den eneste hypnose skole i Danmark, viser Westh Hypnose gerne sine tidligere kursister og nu praktiserende hypnoterapeuter frem offentligt. Westh Hypnose er stolt af sine hypnoterapeuter og deres resultater. Sådan er det når kvaliteten er i top - og den kvalitet kommer alle til gode. Klienterne, dig og Westh Hypnose.

Kontinuitet er kendetegnende for hypnose uddannelserne ved Westh Hypnose. Der er sammenhæng i den synlige og ærligt fremlagt uddannelsestruktur. Sammenhæng og klarhed i kommunikation og retningslinier. Sammenhæng og forbindelse mellem de uddannelser du kan tage -  en rød tråd igennem det hele. Kontinuitet er væsentlig for at du kan optimere på dine ressourcer ift. at lære nyt - og ift. at forstå sammenhæng i hypnosefaget, logik i strukturerne og fortsat læring i detaljen. 

Ja tak, jeg vil gerne tilmelde mig til Hypnose Uddannnelsen

Plads til dig og din læring

​​Gode fysiske rammer på et dejligt kursussted. Rigelig med plads til både ben og UV materialer. Hos Westh sidder du ikke tæt skulder mod skulder, men kan trække vejret og have plads til dine noter.

Hypnose uddannelsen gennemføres på kursuscentret Få Det Bedre v. Vamdrup (tæt på Kolding) og der er gode overnatningsmuligheder tæt på kursuscentret - billige og op til 25 kvm store, lyse værelser​.

​Leder du efter hypnose uddannelse af den højeste kvalitet  i Jylland, hypnose uddannelse til dig fra Fyn, så ligger denne uddannelse i køre afstand for de fleste.

Frihed til at vælge

Westh Hypnose Uddannelse giver dig frihed til at sammensætte netop dén hypnose uddannelse, der passer bedst til netop dine behov. Dit uddannelses valg vil være påvirket af:

Dit ambitionsniveau. Hvor dygtig vil du være og hvor hurtigt vil du være dygtig? Vil du have lidt eller slet ingen støtte i din læreproces efter de første 133 lektioners uddannelse?

Din tidshorisont. Hvor meget tid har du at investere i uddannelses aktivitet og træning? Vil du være hurtigt færdig til at tage klienter, eller har du brug for mere tid til at lade teori og praksis bundfælde sig? Har du andet arbejde, som du også skal tage hensyn til?

Din investeringslyst. Hvor meget af dig selv vil du investere i at blive en dygtig hypnoterapeut? Går du all-in, eller er din motivation nærmere øget indsigt og personlig udvikling? Hvor meget tid, opmærksomhed og hvor mange penge vil du investere i din fremtid som hypnoterapeut? 

Kontakt os for tilmelding til hypnose uddannelse

​Har du brug for hjælp til tilmelding på vores hypnose uddannelse, kan du ringe til os på telefon 31 95 18 08 eller skrive til e-mail karen@westh-hypnose.dk.

​ 

​Firmainformation

Westh Hypnose & Hypnoterapi

CVR: 30447964

adresseinformation

Vejlevej 40, 1. sal, Gjerndrup

Find vej med Google Map

​© Copyright på tekst og billeder