"Denne uddannelse er klart den bedste i Danmark. Vil anbefale alle der ønsker, at blive hypnoterapeut, at blive det her hos Karen.

Niveauet er i verdensklasse og du bliver mega dygtig"

- Winnie Elmholdt Storm

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på​ Facebook

Den 2-årige Hypnose Uddannelse hos Westh

Denne hypnose uddannelse er den grundigste af alle.

Med denne 2-årige hypnose uddannelse på hele 660 lektioner er du klædt utroligt godt på til at få succes som hypnoterapeut.

​​Efter de første 165 lektioner er du:

​​

1/ NGH Certificeret Hypnoterapeut

​2/ Master Hypnotisør

​3/ 5-PATH® Hypnoterapeut (Avanceret Hypnoterapi)

​4/ 7th Path Selvhypnose® Underviser

​Læs mere om denne del HER.

​​Med den 2-årige hypnoseuddannelse fortsætter din læring, dit arbejde med dig selv som professionel hypnoterapeut og dit arbejde med dig selv og din personlige vækst og udvikling. Du bliver godt fulgt på vej og får den tætteste sparring og støtte du finder på nogen hypnose uddannelse.

​Den 2-årige hypnose uddannelse er et dybdegående forløb for dig, som bare vil have det bedste og giver dig selv de allerbedste betingelser for at blive suverænt dygtig til dit nye fag. Med hele 660 lektioners uddannelse bag dig har du sikret dig et godt og solidt fundament at stå på i dit arbejde med andre menneskers processer.

​​

Vil du være momsfritaget hypnoterapeut?

Med den 2-årige hypnose uddannelse vil du leve fuldt ud op til kravet om 660 lektioners relevant uddannelse når du ansøger SKAT om at blive momsfritaget. Ud over at blive en virkeligt kompetent, dybdegående og rutineret hypnoterapeut, der er sikker i dit fag får du altså mulighed for mindre administration i din virksomhed (i stedet for momsregnskab skal du en gang årligt betale lønssumsafgift).

Westh Hypnose uddanner eliten i 5-PATH® og 7th Path®

Fremtidens hypnoterapeuter forstår, at løsningerne ligger i dybden og omhyggeligheden. Kernen i denne hypnose uddannelse er: hypnose & Hypnoterapi. 

Du vil opleve, at der trækkes tråde ud til andre fag - men aldrig på bekostning af hypnose & hypnoterapi. Her er prioriteringen klar og du kan regne med, at hjertet i denne uddannelse er hypnose. Et fundament så stærkt som 5-PATH® og 7th Path® fortjener vores ubetingede opmærksomhed.

Denne omhyggelighed og opmærksomhed er det du som kursist vil opleve på din Hypnose Uddannelsen hos Westh.

Hypnose Uddannelsen, 5-PATH® hypnoterapi og 7th Path Selvhypnose®, er det du behøver for at gå i gang med klienter. Sådan er rigtigt mange, meget dygtige hypnoterapeuter startet - og Westh anbefaler, at du allerede efter det første semester begynder at arbejde med klienter i din praksis. 

Du får al den supervision og støtte du har brug for, for at gøre et professionelt og dybdegående arbejde. Den 2-årige uddannelse er tilrettelagt, så kombinationen af dit arbejde med klienter bliver hæftet sammen med fortsat træning og læring. Lidt på samme måder, som f.eks. også læger beynder at arbejde allerede meget tidligt i deres uddannelse.

Westh har lang og tilbundsgående erfaring og er den instruktør i DK, der har undervist flest år og på flest hold i 5-PATH® og 7th Path® Hypnose Uddannelse. Derfor er du sikker på at få en yderst grundig undervisning, kompetent sparring og usammenlignelig supervision og mentoring hele vejen igennem din hypnose uddannelse. 

Det siger sig selv, at du skal regne med at investere dig selv i uddannelsen. Både ift. læsning, gruppearbejde, 1.:1 supervision - men også personligt og menneskeligt. 

Til gengæld får du et team og en instruktør der er med dig hele vejen igennem - og som også investerer i dig og din fremtid og succes som hypnoterapeut. 

Lidt mere om uddannelsen...

Ikke alle har lige let ved at forstå teorien. Det kan være meget nyt og fremmed for dig at læse og lære. At studere og forstå. Måske er det mange år siden, du sidst åbnede en bog, måske lærer du nemmere ved at "ha´det i hænderne" end gennem teori. Hvis du vil være en af Danmarks dygtigste hypnoterapeuter, så kommer du dog ikke uden om det: Teoretisk forståelse er en del af dit fundament. Her skal du være sikker og 100 % hjemme. Derfor er hypnose uddannelsen hos Westh Hypnose 2-årig.

Alle medbringer bagage. Det du personligt kommer med af både "let og tung" bagage, bliver også en del af dig som hypnoterapeut. Ikke alle, men mange oplever for eksempel, at de har modstand på at tage ansvaret for klientprocessen og være styrende i samarbejdet med klienten. At de ikke vil være for "bossy" og måske endda viger tilbage fra at tage fuldt ud ansvar for processen. Eller at der er bestemte "klienttyper", som de reagerer for positivt eller for negativt på. Eller at egne personlige oplevelser forstyrrer arbejdet med klienten. Endeligt kan der være negative overbevisninger omkring det at have en klinik eller at tjene penge ved at hjælpe andre mennesker, som står i vejen for dig.

Alle disse ting og mere til får du arbejdet grundigt igennem på den 2-årige hypnose uddannelse. Det er vigtigt at du kender dig selv og din skyggeområder godt, at du får arbejdet med bevidste og ubevidste triggere ift. dit klientarbejde og dig selv i rollen som hypnoterapeut. Hos Westh vil du udelukkende møde redskaber og teknikker fra hypnose verdenen  vi tror på, at vores teknikker rækker hele vejen - og derfor er metoder der anvendes ALLE hentet direkte ud fra den ramme, som du selv praktiserer inden for som hypnoterapeut.

Hos Westh Hypnose Uddannelse holder vi os til hypnosefaget - også når vi arbejder med os selv og egen forandring. Endeligt så er det bare også sådan, at:

​Træning, træning, træning, er altafgørende for ægte faglig selvtillid. Netop derfor er der lagt masser af ekstra træning ind i den 2-årige hypnose uddannelse.  Det er helt afgørende for dine klienters succes, at du har dine redskaber trænet ind på rygraden, så de bliver en automatiseret del af dig. En ubevidst del, som du slet ikke skal bruge energi på. Kun da kan du være der for din klient 100 % og bruge al din energi på selve procesarbejdet med din klient. Redskaberne skal bare "sidde i skabet". 

Måske du kender ordsproget "Øvelse gør Mester"? Det er forkert. Øvelse alene gør desværre ikke mester - det gør permanent. Det er helt afgørende, at du øver dig på det rigtige - ellers risikerer du, at skulle aflære uvanerne - og det føles både besværligt og frustrerende. Og så er det spild af din tid, og ikke befordrende for dit "hypnose selvværd". Netop derfor skal du ikke køre en masse prøveklienter halvt bevidstløst igennem på Westh Hypnose Uddannelse. Det giver simpelthen ikke mening at træne ind på den måde, førend dine teknikker og din dybere procesforståelse sidder i skabet. Derfor får du masser af 1:1 "håndført" supervision, coaching og mentoring af din personligt tilknyttede instruktør, som kender netop dig og dine udfordringer. Fordi hun har fulgt dig tæt hele vejen igennem.

Intensiv 1:1 supervision, coaching og mentoring.

Tillid, godt arbejdsklima, tryghed og fokus på kvalitet er nogle af de kvaliteter du vil møde på uddannelsen. Du bliver fulgt hele vejen igennem af din instruktør Karen Westh Nielsen, som er den mest aktive 5-PATHér i Danmark og den CPHI instruktør indenfor 5-PATH og 7th Path, som har undervist længst og på flest hold. 

Du optager dine sessioner med klienter og Karen vil minut for minut se dine optagelser igennem - helt enkelt fordi det er det bedste grundlag for at give dig den allerbedste og mest brugbare supervision og feedback. 

Dette er en uddannelse, hvor der bliver brugt tid på dig. På netop din udvikling, dine spørgsmål og dine behov for støtte. 

Du vil opleve at komme på hold, hvor der ikke er flere, end at der skabes en meget tryg og tillidsfuld stemning. Hold størrelsen vil ikke komme over 10 deltagere. ​

Samme instruktør giver ro & relation

Karen Westh Nielsen er din eneste underviser og instruktør.​ På den måde er du sikret kvalitet, konsistens og kontinuitet.

Du ikke skal bruge energi og opmærksomhed på, at forholde dig til mange forskellige undervisere, instruktører og supervisorer.

Din energi er optimeret til din indlæring, din forståelse og din praksistræning.​​​

​Westh Hypnose tilbyder, som den eneste Hypnose Skole i Danmark, muligheden for at tage en hypnose uddannelse, der er fuldt sammenhængende indholdsmæssigt og strukturelt - og bygget på ét solidt fundament.

Hos Westh Hypnose Uddannelse får du de absolut mest fleksible og konkurrence dygtige uddannelses muligheder, både hvad angår længde og pris på din hypnotisør uddannelse.

På Westh Hypnose Uddannelse møder du Konsistens, Kvalitet og Kontinuitet.

Konsistens i både indhold og metode på hypnose uddannelsen. Al Hypnose Uddannelse hos Westh er bygget på det samme solide fundament, som er skabt af Cal Banyan: 

5-PATH® og 7th Path®. Du vil ikke blive introduceret for referencerammer fra andre hypnoseretninger. Du vil ikke blive forvirret med redskaber, som ikke er tænkt ind i eller matchet op for brugbarhed og effektivitet i 5-PATH® sammenhæng. Cal Banyan har skabt et 100% solidt fundament - det ser Westh Hypnose Uddannelse ingen grund til at modificere med teori fra andre hypnose retninger. I stedet tages der direkte udgangspunkt i at forstå og mestre fundamentet mere grundigt end på nogen anden hypnose uddannelse du finder i DK. Der er konsistens i det du lærer hos Westh Hypnose. Med konsistens får du ro til at fordybe dig i at lære og forstå.

Kvalitet får du leveret af den længst og mest aktivt praktiserende 5-PATH® hypnoterapeut i DK, den længst og mest aktivt undervisende CPHI™ i DK, den første prismodtager af "CPHI™ of the Year Award" i DK, Karen Westh Nielsen. Kvaliteten forplanter sig til dig, som bliver uddannet til hypnoterapeut hos Westh Hypnose Uddannelse.

Som måske den eneste hypnose skole i Danmark, viser Westh Hypnose gerne sine tidligere kursister og nu praktiserende hypnoterapeuter frem offentligt. Westh Hypnose er stolt af sine hypnoterapeuter og deres resultater. Sådan er det når kvaliteten er i top - og den kvalitet kommer alle til gode. Klienterne, dig og Westh Hypnose.

Kontinuitet er kendetegnende for hypnose uddannelserne ved Westh Hypnose. Der er sammenhæng i den synlige og ærligt fremlagt uddannelsestruktur. Sammenhæng og klarhed i kommunikation og retningslinier. Sammenhæng og forbindelse mellem de uddannelser du kan tage -  en rød tråd igennem det hele. Kontinuitet er væsentlig for at du kan optimere på dine ressourcer ift. at lære nyt - og ift. at forstå sammenhæng i hypnosefaget, logik i strukturerne og fortsat læring i detaljen. 

Ja tak, jeg vil gerne tilmelde mig til Hypnose Uddannnelsen

Plads til dig og din læring

​​Gode fysiske rammer på et dejligt kursussted. Rigelig med plads til både ben og UV materialer. Hos Westh sidder du ikke tæt skulder mod skulder, men kan trække vejret og have plads til dine noter.

Hypnose uddannelsen gennemføres på kursuscentret Få Det Bedre v. Vamdrup (tæt på Kolding) og der er gode overnatningsmuligheder tæt på kursuscentret - billige og op til 25 kvm store, lyse værelser​.

​Leder du efter hypnose uddannelse af den højeste kvalitet  i Jylland, hypnose uddannelse til dig fra Fyn, så ligger denne uddannelse i køre afstand for de fleste.

​Firmainformation

Westh Hypnose & Hypnoterapi

CVR: 30447964

adresseinformation

Kursuscenter "Få Det Bedre"

Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup

Find vej med Google Map

​© Copyright på tekst og billeder