"Denne uddannelse er klart den bedste i Danmark. Vil anbefale alle der ønsker, at blive hypnoterapeut, at blive det her hos Karen.

Niveauet er i verdensklasse og du bliver mega dygtig"

- Winnie Elmholdt Storm

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på​ Facebook

V.I.P. Extended Training

Denne del er intet mindre end en fantastisk udvidelse af din Hypnose Uddannelsen!

Ønsker du at starte din karriere på det bedst mulige fundament?

Vil du have AL den support, eksklusive 1:1 supervision og mentoring, praksistræning og ikke mindst: tryghed og fred med, at du er alle pengene værd for dine klienter - ​så har du fundet det rette sted for dig. 

Med V.I.P. Extended Training løfter du dit faglige niveau eksponentielt op og du går ud med den professionelle hypnoterapeuts stolthed og positive selvfølelse - fordi du nu ved, at din indsats og dit samarbejde med dine klienter er top kvalificeret.

Hypnoterapeuter med V.I.P. træning bag sig har en dyb indsigt i deres fag. De har arbejdet med deres udviklingsområder og boostet deres spidskompetencer i praksis. Ikke mere snak - meget mere praksis! Ikke mere usikkerhed - meget mere selvværd og tiltro til dine evner og værktøjer. Ikke mere følen sig usikkert frem - men klient efter klient som opnår hurtigere og dybere resultater.

Hører du til i denne liga?

Eller vil du trække din læring som hypnoterapeut i langdrag?

Med Extended Training mere end fordobler du din Hypnose Uddannelse med ekstra 133 lektioner.

Denne del af hypnose grunduddannelsen er til dig som,

# Bare ikke kan få nok af at træne og få feedback. Du kan tage det! Du er parat!

# Vil have en ekstra dybde i din forståelse af redskaber og teknik. Farvel til overfladisk viden, kendskab og usikkerhed!

# Ønsker specialiseret 1:1 supervision med din instruktør på et fuldt klientforløb.

Hos Westh har du én instruktør. Jeg kender dig og jeg ved, hvor netop dine udfordringer ligger. Den supervision du får af mig, er helt individuel - ikke noget du kan finde eller hente ved at sidde og kigge på et online forløb. Jeg investerer min tid i dig - fordi jeg ved, at dit potentiale som hypnoterapeut kræver, at du bliver set og mødt netop dér, hvor du har allermest brug for hjælp. Det skal ikke vente flere uger - det skal du have ASAP.

# Har nogle faglige eller personlige barrierer for at gå i gang som hypnoterapeut.

Dette er én af de mest normale begrænsinger og udfordringer nye hypnoterapeuter kæmper med.

Er jeg god nok?

Kan jeg nu også finde ud af det?

Min klient har betalt penge for at komme her hos mig - kan jeg levere varen?

Jeg må hellere sætte mine priser lavt - for det er så synd for mine klienter?

Uha - kan jeg tage dette ansvar på mig?

Listen er desværre uendeligt lang - og jeg har hørt Så mange variationer af den. Den barske sandhed er, at hvis du selv kæmper med dit selvværd - så vil netop det kunne blive en barriere for, at du får succes. 

Du har måske endda tendens til at tage den ene uddannelse efter den anden - i et mere eller mindre desperat forsøg på at ​blive mere sikker, mere tryg, og tro mere på dig selv. Stop.  Flere uddannelser vil måske gøre dig klogere. Give dig mere viden. Men hvis trolden gemmer sig i dit selvværd - så er det dér, du skal sætte ind! 

På V.I.P. Extended Training gør vi noget ved det!

# Ønsker at neutralisere blokeringer for at du straks kan få succes som hypnoterapeut!

Det er nu, at du skal spidse ører! Denne del er så vigtig for, at din investering i dig selv, din investering med tid, læsning, øvelse, undervising og alle de ting, som du indtil nu har gjort giver bonus! 

Vi sætter ekstra fokus på din praksis med 7th Path Selvhypnose® og hen over 3 mdr. modtager du løbende ekstra undervisning heri. 7th Path Selvhypnose® fortjener meget mere fokus og opmærksomhed, end den bliver givet i dag. Og det ville slet ikke overraske mig, hvis vi i løbet af de næste år vil opleve en eksplosion af kendskabet til denne praksis. Præcis som der har været fokus på meditation og mindfullness - så skal du vide, at du med 7th Path Selvhypnose® lærer en praksis, der kan flytte dig uhørt langt i din personlige udvikling.

Flere hypnoterapeuter har startet deres uddannelse med masser af gammel stress, usikkerhed, tvivl og personlige barrierer som f.eks. sceneskræk, angst for at blive til grin, mindre værd osv.. Og er endt med at melde sig til både messer, give interview til aviser og sagt ja til at holde taler, inden de endnu har været færdige med deres hypnose uddannelse hos mig!  Og det "eneste" de har gjort, det er at lære og praktisere 7th Path Selvhypnose®.

Der er ingen magi heri - men masser af teknik, dedikation og forståelse. For lad os være ærlige her: én ting er at lære det på uddannelsen, noget andet er at fortsætte med at praktisere det, når den første del af uddannelsen er færdig og man ikke længere mødes jævnligt. Med V.I.P. Extended Traning bliver du "holdt i hånden" i hele 3 mdr - og får bearbejdet og neutraliseret læssevis af gamle ​blokeringer og traumer, negative overbevisninger om dig selv og andre, smerter og gammel sorg.

Hvem kunne ikke tænke sig det?​


Dette får du som minimum med dig ved Extended Training:

# Løbende virtuelle møder og supervision på 7th Path Selvhypnose®. Daglig logbog.

#​ 1:1 supervision på et klientforløb, som du gennemfører med en ægte klient.

Dette giver dig fuldstændig skræddersyet praksislæring og er den hurtigste måde at blive suverænt dygtig på. Du videooptager 5-PATH® klientforløbet med en ægte klient og supervisionen bliver givet løbende, mens du gennemfører forløbet. Dette er ideelt for din læring og forkorter din læringscyklus og speeder din læringshastighed markant op!

Vælger du samtidigt at have andre klienter i forløb hos dig, får du naturligvis også den nødvendige sparring på disse.

# Fælles undervisningsdag, hvor der sættes skarpt fokus på udfordringer og erfaringer, som de enkelte deltagere har oplevet i både arbejdet med sig selv og praksistræningen.

# ​2 erfadage, som bliver gennemført sammen med resten af de helt utroligt dygtige hypnoterapeuter,som hører til "Westh klanen". Du bliver taget med i Mastermind flokken!

# 5 x V.I.P. sessions med din instruktør. Vi tager udgangspunkt i lige præcis de ting, som DU har behov for - dine behov og ønsker er i centrum. Du booker tid hos mig og vi mødes/ alternativt skyper eller gennemfører dine sessions telefonisk. Du bestemmer.

De 5 timer skal anvendes indenfor det første år efter påbegyndt hypnose uddannelse.

Har du lyst til at skyde dig selv i foden?

Derfor arbejder vi kun med ægte, real-life klienter!

Læs mere HER​

Datoer for V.I.P Extended Training i 2018.

Datoer aftales på første modul af hypnose uddannelsen.

​Firmainformation

Westh Hypnose & Hypnoterapi

CVR: 30447964

adresseinformation

Vejlevej 40, 1. sal, Gjerndrup

Find vej med Google Map

​© Copyright på tekst og billeder