"Denne uddannelse er klart den bedste i Danmark. Vil anbefale alle der ønsker, at blive hypnoterapeut, at blive det her hos Karen.

Niveauet er i verdensklasse og du bliver mega dygtig"

- Winnie Elmholdt Storm

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på​ Facebook

2. semester på hypnoseuddannelsen - 195 lektioner.

DK´s bedste og tætteste 1:1 hypnose supervisionsforløb.

Unikt for Westh Hypnoseuddannelse.

På dette semester går du for alvor i gang med arbejdet som hypnoterapeut.  Men du er ikke alene - og din uddannelse begynder for alvor nu, hvor du får rigtige klienter i stolen. Dette semester består af:

​2 Live Workshops (se datoer her)

12 Coaching Calls (tirsdage 17-18)

5x 1:1 supervision på klientforløb (aftales individuelt)

2x1:1 mentoring og coaching (aftales individuelt)

På dette 2. Semester er du og dit arbejde med klienter i centrum. 

Du bliver fulgt tæt af din instruktør og får 1:1 supervision på et fuldt klientforløb – så bliver det ikke mere praksisnært.

Der er lagt 2 timers ekstra 1:1 supervision på toppen af det hele – så har du mulighed for at få støtte til netop det som du har særligt behov for.

Med næste ugentlige Coaching Calls har du god kontakt til de øvrige kursister og den fælles læringsproces og erfaringsudveksling fortsættes. 

Endeligt fører du logbog over dit fortsatte arbejde med 7th Path Selvhypnose, som også er en del af vores Coaching Calls.

Det er menneskelig natur, at vi gør os umage i en helt anden grad, når vi står i virkelige situationer – og du lærer derfor hurtigt meget mere end du troede var muligt.

Med dette 2. semester sikrer du dig, at du får rettet eventuelle ”uvaner” straks og ikke risikerer at øve dem ind, for derefter at skulle bruge masser af energi og tid på at aflære dem igen. Du har din instruktør med dig på sidelinien - hele vejen igennem. Derfor står du ikke alene om at problemløse og finde den rigtige vej. Ud over din supervisionsklient arbejder du selvfølgelig med alle de klienter du ønsker ud – og du kan netop bruge vores Coaching Calls til få sparring på arbejdet med disse.

​Firmainformation

Westh Hypnose & Hypnoterapi

CVR: 30447964

adresseinformation

Kursuscenter "Få Det Bedre"

Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup

Find vej med Google Map

​© Copyright på tekst og billeder