"Denne uddannelse er klart den bedste i Danmark. Vil anbefale alle der ønsker, at blive hypnoterapeut, at blive det her hos Karen.

Niveauet er i verdensklasse og du bliver mega dygtig"

- Winnie Elmholdt Storm

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på​ Facebook

Kursisterne fortæller...

Min instruktør i 5-PATH® hypnoterapi og 7th Path Selvhypnose® har mødt alle mine forventninger og mere til. Jeg har lært et verktøy, som jeg virkelig har tro på vil kunne hjælpe mange.

Karen er svært dyktig, erfaren, empatisk, serviceminded og morsom instruktør. Hun gjør læringen enklere. Hun er støttende og open-minded, hun er ”walk-the-talk” og autentisk. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg valgte denne utdannelse hos Karen. Materialet er solid, professjonelt og godt gennemarbejdet. Jeg føler, jeg har et solid fundament for å starte opp som hypnoterapuet.

Et af de bedste kuser jeg har vært på.

Iris Jensen-Holmenes, Jessheim, Norge, om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose ® underviser 2017

​​Det har været en fantastisk oplevelse at tage denne uddannelse ved Westh Hypnose.

5-PATH® og 7th Path® er fantastisk spændende og meget effektive processer. Jeg glæde mig så meget til at starte min egen klinik og anvende 5-PATH® og 7th Path® til at gøre en forskel for mine klienter.

Jeg kan kun give Karen mine bedste anbefalinger. Hun er utroligt dygtig, hurtig og velformuleret. Jeg har STOR respekt for hende og hendes kompetencer.

Martine Eskildsen, Herning,

om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose ® underviser 2017

​​Det har været en kæmpe oplevelse at gå på uddannelsen. Det har været en overraskelse at opdage, hvor effektiv og fantastisk 5-PATH® er ift. at neutralisere gamle fastlåste følelser og overbevisninger fra den tidlige barndom.

7th Path® er en stærk oplevelse, hvor jeg oplevede at få reduceret mit eget indre stressniveau. Det bedste er, at uddannelsen har givet mig en meget bedre selvfølelse - og jeg vil helt klart bruge al min nye viden til at abejde som professionel hypnoterapuet.

Jeg kan varmt anbefale Karen - hun er en rigtig dygtig underviser. Og så er hun varm og empatisk - man føler sig tryg og godt tilpas i hendes undervisning.

Jeg har fået rigtigt meget med mig på uddannelsen - langt mere end jeg havde forestillet mig. Tak for det Karen.

Frank Fredskilde, Svendborg, om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose ®  underviser 2017

Karen er dygtig til at undervise og ved rigtigt meget om hypnose. Hun er engageret og inspirerende, og har meget på hjerte om hypnose. ​

Fedt, at uddannelsen var delt op i 3 moduler, så man kan øve ind imellem.

Jeg er blevet bekræftet i, at hypnose er utroligt kraftfuldt og at det kan noget helt andet end coaching, som jeg også anvender. Jeg vil praktisere hypnose 1-2 dage om ugen ved siden af mit job som underviser - og jeg glæder mig og føler mig faktisk helt parat nu.

Pernille Henriksen, Viby, om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose ® underviser 2017

​​Intensivt, lærerigt og udviklende....hårdt inspirerende og fuld af kvalitet! Altid skønt og udviklende at lære i Karens selskab.

Jeg har oplevet en tydelig rød tråd i undervisningen - doseret i en dosis, der har udfordret og krævet arbejde, vilje, fokus.

Jeg er stolt af den viden jeg har tilegnet mig, og som har foldet sig ud på kurset. Jeg har tilegnet mig kraftfulde redskaber.

Jeg var inden kurset ikke klar over forskellen på 5-PATH® avanceret hypnoterapi og almindelig hypnoterapi og hypnose. Dette på trods af, at jeg har været i kontakt med flere hypnotisører i flere tidspunkter af mit liv.

Jeg er flere gange på kurset blevet positivt overrasket over, hvad 5-PATH® kan, som alm. klassisk hypnose ikke underviser noget om. Og jeg vil med stolthed gå ud i verden og praktisere - til glæde for mine klienter"

Gerthie Betak Rasmussen, om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose ® underviser, 2015

​​​"Jeg har nu været med på hypnoseuddannelsen for 2. gang hos Westh Hypnose og igen oplever jeg, hvordan Karen Westh er meget grundig og omhyggelig i sin gennemgang af det faglige stof.

Der er ingen slinger i valsen og Karen viser stor loyalitet overfor Cal Banyans materiale.

Det er lange dage, hvor man skal være indstillet på at arbejde hårdt og intenst. Men der skabes en god stemning og der veksles fint imellem teori og praksis med klasseøvelser.

Du får masser af løbende feedback fra Karen under selve hypnose uddannelsen, men også efter endt hypnose uddannelse er der adgang til den supervision du behøver.

Supervision og selve uddannelsen foregår på et fagligt højt niveau!

Det kan klart anbefales, at tage hypnoseuddannelsen ved Westh Hypnose - og også benytte sig af muligheden for at deltage gratis endnu en gang. Det giver nemlig et andet fokus på endnu flere detaljer".

Karina Møller​,​​ om "Repeated Training" i 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose ® 2016

Hvis man er indstillet på at gøre en indsats, så vil det belønne sig stort hos Karen.

Man får ufattelig megen viden på kort tid, og Karen er en helt fantastisk og kompetent underviser.

Hun ønsker, at man som kursist får mest muligt ud af kurset og bliver så dygtig som muligt.

Det at lære 7th Path® har været en fantastisk selvudviklende proces for mig, som jeg stadig er i. Jeg vil bruge 7th Path® resten af mit liv, da jeg har opdaget, hvor meget godt det giver mig.

Det at have lært 5-PATH® gør, at jeg føler mig parat til at gå ud og hjælpe en masse mennesker ved hjælp af de redskaber, som 5-PATH® processen indeholder.

Lea Fjordside Christensen,

Thyborøn, om uddannelsen til

5-PATH® hypnoterapuet og 7th Path Selvhypnose® Underviser, 2017.

​Stratera Hypnose

Jeg er en godt voksen dame med mye erfaring innen helsesektoren som sykepleier og psykoterapeut.

Som hypnoterapuet ser jeg en mere effektiv metode for å kunne hjelpe mennesker til det de ønsker.

Jeg føler jeg har fått en helhetlig​ verktøyskasse til å hjelpe i behandling.

Takk til Karen Westh.

En inspirator, klar og tydelig. Vi har hatt lange dage, som har gått veldig fort.

Jeg er stolt av å ha vært kursist og fått utdanningen hos henne. Mye teori og praksis skal inn på kort tid, min opplevelse er at kvaliteten holde igjennem hele kurset.

Språket var enkelt å følge og det er rom for å spørre.

Ina Torunn Bakke, Norge, om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose ® underviser 2017

Elven Hypnoterapi​

​​"Dette har vært et fantastisk kurs, desidert det beste kurs/ utdannelsen jeg har opplevet noen gang.

Undervisningen har vært svært intensiv, 4 dager x 3, fra tidlig morgen til kveld, full av informasjon og praktisk øvelser.

Karen er en dyktig lærer, engasjert, inspirerende, struktureret og empatisk.

Hvis du vil være en dyktig hypnoterapeut, en av de beste i verden, er denne utdannelsen et must.

Terapien vil gå dypere, den vil være mye mer strukturert og testbar og du vil kunne hjelpe mange flere mennisker.

Utdannelsen har svart til forventningerne og gått langt over disse pga. den høye kvaliteten og metoderne.

Selvhypnosen vil være et svært nyttig hjelpemiddel for min egen utvikling og jeg glæder mig til at give det videre til andre".

Olaug Taklo, Norge, om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose ® underviser 2015

Allerede 1. gang jeg tale med Karen i telefonen, blev jeg overbevist om, at det var her, jeg skulle tage min hypnose uddannelse. Hun svarede yderst relevant på alle mine spørgsmål og sendte alt det materiale og info, som jeg havde brug for. Karen var meget lyttende og forstående ift. min nyligt overståede sygdomsperiode med stress. Hun forklarede, hvordan der også som en del af uddannelsen ville indgå metoder til at komme videre og ovenpå - og redskaber til at tackle fremtidige lignende problemstillinger. OG DET HAR JEG VIRKELIGT FÅET:-)

Jeg kan læse bøger igen. Jeg sover igen fantastisk om natten. Og jeg har fået styr på min vejrtrækning.

Hypnose uddannelsen har været super spændende. Karen er meget struktureret i sin måde at undervise på. Hun er meget disciplineret og der har været fuldstændigt styr på udlevering af materialer. Der har været god afveksling mellem tavleundervisning, øvesessioner, videoer - og masser af plads til dialog og spørgsmål i løbet af hypnoseuddannelsen. Det har været rigtigt godt med ca. 1 måned mellem hvert modul, således at der ha været tid til at lave 7th Path og få anvendt hypnose teknikkerne og øvelserne også udenfor klasselokalet.Jeg vil varmt anbefale enhver at tage hypnoseuddannelsen ved Karen Westh - hvis du ønsker at tage den allerbedste hypnoseuddannelse, så er det her.

(Bettina Lyster,​​ om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose ® underviser 2016)

​​"Hypnose uddannelsen er gennemgående solid i dens opbygning og leveret i professionel og humoristisk indpakning af

Karen Westh. Meget substans hele vejen igennem materialet og den måde Karen Westh præsenterer det på er helt speciel.

Den måde hun har fulgt os kursister på igennem hypnoseuddannelsen, har været dybt gennemsyret af oprigtigt engagement og professionalisme.

Hvis du leder efter den bedst mulige uddannelse indenfor hypnose, så skal du med sikkerhed se nærmere på netop 5-PATH.

Men hvis du også vil have materialet og hele uddannelsen leveret på den mest levende og udbytterige måde, så kan jeg med hele mit hjerte og på alle niveauer anbefale Karen Westh og Westh Hypnose som din hypnose skole".

(David Tang Herreborg,​​ om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose ® underviser2016

​​​"Jeg har gennemgået og bestået 5-PATH® hypnoterapeut og 7-Path Selvhypnose® uddannelsen hos Karen Westh.

Det har været et meget lærerigt og intenst forløb - og jeg har fået uddybende svar på alle de spørgsmål jeg har stillet og modtaget træning i forskellige teknikker. Jeg er uddannet og arbejder som industriteknikker og det er en helt ny verden og et helt nyt fællesskab, som jeg er blevet inviteret ind i. Karen har forstået, at møde mig der, hvor jeg er - også selvom det hele er helt nyt for mig.

Jeg er fuldt ud tilfreds med uddannelsen og Karen som instruktør:-). Nu skal jeg bare hjem og praktisere hypnoterapi!"

Ronni Christensen,​​ om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose ® underviser2016

God oplevelse og intensivt forløb. Engageret og energisk underviser, som brænder igennem. Højt fagligt niveau og krævende på den gode måde. Jeg har fået en stor forståelse for sindets måde at fungere på, og jeg har set, hvor effektive værktøjer til forandring jeg har lært - både 5-PATH® og 7th Path​®.

Jeg har selv fået større selv indsigt og glæder mig til også personligt, at bruge selv hypnosen hver dag"

Annette Schmidt-Mogensen, om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose ® underviser 2015

​​"5-PATH​® og 7th Path® uddannelsen hos Westh Hypnose er en spændende og meget intenst tilrettelagt uddannelse.

Hele uddannelsen foregår på et højt fagligt niveau, hvor det gælder om at være velforberedt. Ingen "slinger i valsen".

Der veksles mellem teori og praktiske øvelser. Undervisningen gennemføres på et lækkert kursussted med rigtigt gode faciliteter. Atmosfæren i klassen giver plads til alle. Så ønsker du en uddannelse, hvor der undervises i stor loyalitet til Cal Banyan og 5-PATH® - og en underviser, som er passioneret hypnoterapeut - så skal du vælge Westh Hypnose´s uddannelse".

Karina Møller,​ om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose ® underviser 2016

​​"Det har været et super godt forløb og jeg har været mega glad for min uddannelse til 5-PATH® hypnoterapeut og

7-Path Selvhypnose® instruktør. Det har været "the Missing Link" i min praksis, både for mig selv og for alle de mennesker jeg ønsker at hjælpe med at finde helt ind til kernen og få et fantastisk liv! Det udleverede uddannelses materiale er virkeligt godt, og rigtigt fint med masser af repetitioner og opsummeringer.

Karen er en meget dygtig underviser, med masser af spændende erfaringer med sig. Uddannelsen er meget intens... det har været hårdt, men jeg er kommet gennem og "vundet".... hold nu op, hvor er jeg sej:-)

Af hjertet tak til Karen og mine medkursister. Jeg er dybt taknemmelig"

Ane Mette Dam,​​ om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose ® underviser 2016

Det har været et hårdt og meget spændende forløb, med rigtig god balance mellem teori og praksis.

Undervisningen har været velstruktureret og meget spændende.

Karen har været en inspirerende og konkret underviser, med stor viden og eminent evne til at eksemplificere.

Jeg er stolt ved at have fået uddannelsen ved Westh og vil klart anbefale den til andre.

Der er mange lag af indsigt i denne hypnose uddannelse.

Jeg er overrasket over den spirituelle vinkel som også er på uddannelsen, men som jeg ikke lige havde set komme.

7th Path​® er en positiv overraskelse. Selve metoden er langt mere dybdegående end jeg havde fantasi til at forestille mig".

Catrine Rosenstand, om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose ® underviser 2015

Fuldstændig fantastisk rejse.

Både selv udviklende og jeg har nu fået en meget større indsigt i, hvordan jeg fremover kan hjælpe andre.

Karen er en skarp og fagligt dygtig underviser, der på kærlig vis formidler indholdet af 5-PATH®​ og 7th Path​®.

Jeg vil helt klart anbefale uddannelsen til dem som ønsker at lære Avanceret Hypnoterapi - og til dig som ønsker de bedste redskaber til at hjælpe dine klienter. Det har i øvrigt været en af de største ting for mig, at lære om Følelsernes Sprog"

Susan Bondig, ​om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose ® underviser 2015

​En anstrengende, krævende og udfordrende uddannelse! PLUS enormt inspirerende og givende.

Karen har lært mig udholdenhed! TAK!! Karen har lært mig, at jeg kan vise verden alt det jeg også er: anstrengende, krævende, vredladen osv ... og så stadig være elskelig og fuldkommen. Jeg er ikke bange mere. Tak! Det føles SÅ befriende!"​

Lone Nielsen, ​om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose® underviser 2015

Når du tager hypnoterapi uddannelsen hos Karen Westh / Westh Hypnose, så vil du opleve en uddannelse, hvor fagligheden er i top. En meget seriøs og grundig hypnose uddannelse, med en meget engageret og dygtig lærer".

Marchelle Betak,​​ om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose ® underviser 2016

​​Intensivt - professionelt og højt gear! ​

Underviseren er meget professionel og 100% dedikeret med et fagligt højt niveau! Det er faktisk den mest effektive og avancerede hypnose undervisning jeg har modtaget (jeg er allerede uddannet hypnoterapeut).

Meget professionel hypnoseuddannelse med en virkelig professionel underviser, som er 100% inde i sit fag og det faglge niveau går holdes både teknisk og teoretisk!

Allan Broch, ​om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose® underviser 2015

Det har på alle måder været en god kursusoplevelse, med mange gode og forståelige eksempler fra en hypnokliniks dagligdag - hæftet fint ssammen med teorien. karen er konsekvent og tro imod sit fag og hun underviser med stor indsigt og entusiasme, ligesom det er dejligt som hun brænder for hypnosefaget - en blændende og inspirerende formidler.

Det har forandret mig og overrasket mig at lære om sindet både i detalje men også det at få forståelse for det som en helhed.  Tak.

Ellis Aalund, om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose® underviser 2015

Tak for nogle fantastiske og hektiske dage på Få Det Bedre i Vamdrup. Tak for engageret og levende undervisning. Karen "brænder" for 5-PATH metoden og det løfter hele forløbet.

Det har været nogle meget spændende dage - og jeg elsker at uddannelsen også har en spirituel del.

Kirsten Spøer, om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose® underviser 2017

5-PATH® hypnoterapi er et helt unikt koncept med nye værkstøjer, som man som hypnoterapeut har brug for.

Med 7th Path Selvhypnose® får både klient og hypnoterapeut mulighed for at tage hånd om egne problemstillinger og personlig udvikling.

Karen Westh er meget kompetent, dedikeret og underholdende på en gang. Selvom der er meget der skal læres på kort tid, så formår Karen at forklare og demonstrere alting på en måde, som gør det helt forståeligt, interessant og sjovt at deltage.

Det samme gælder for videoerne med Cal. D. Banyan! Tak for 5-PATH® og 7th Path®.

Jeg giver Westh Hypnoseuddannelse mine bedste anbefalinger.

Dorte Brodka, om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose® underviser 2017

En øjenåbner af format, og den bedste beslutning jeg nogensinde har taget.

Det føles ​som om, at alle brikker er ved at falde på plads for mig nu.

Det har været meget intenst. Lange dage, få pauser, og meget udbytterigt. Der har været plads til at diskuttere og spørgsmål og gode historier fra "de virkelige liv".

Karen er super professionel og det har været en fornøjelse at lære af hende. Tydeligt, at hun er stolt af sit fag.

Jeg kan anbefale uddannelsen fordi det er en rejse mod en ny fremtid, hvor alt bliver set på "med nye briller".

Alt har været overraskende, og mit udgangspunkt var intet kendskab til hypnose.

7th Path​® har været fantastisk men også svært. Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet hjemme med min egen udvikling. Fremadrettet ser jeg "verden" i et andet lys. Mange ting er gået på for mig under dette forløb, og det sætter mange ting i perspektiv. JEG BLIVER ALDRIG DEN SAMME IGEN! TAK KAREN:-)"

Mette Vistisen, om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose ® underviser 2015

​​Jeg har gennemført 5-PATH® hypnoterapeut og 7-Path Selvhypnose® instruktør uddannelsen. Forløbet har været meget intenst og fokuseret på læring, træning og feedback. Med dette forløb har jeg fået et solidt fundament til at praktisere hypnoterapi og selvhypnose. Karen har med meget stor viden og kompetence sikret, at vi på grundig vis er blevet indført og trænet i hypnosefaget".

Morten Blirup,​​ om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose ® underviser 2016

​​Utroligt lærerigt, fantastisk underviser og med kursister. Det har været MEGET spændende og jeg har nu en KÆMPE viden med mig. Jeg kommer til at fortælle vidt og bredt om denne uddannelse - og hvor fantastisk og kompetent en underviser j​eg har haft"

................................

Jeg har nu været afsted 2. gang på uddannelsen til "Repeated Training" - og det har været FANTASTISK (og gratis). Den kæmpe viden jeg havde fået på de første ​3 moduler stod nu meget mere klar for mig, da jeg startede igen. Jeg føler mig nu virkeligt godt klædt på til arbejdet med mine klienter. Meget skarp og utrolig dygtig du er Karen. Ingen spildtid:-) DU ER DEN ALLERBEDSTE. Du ved 100%, hvad du taler om og du giver/ lærer SÅ meget fra dig.

Selv hypnosen har virkeligt rykket mig her hen, hvor jeg er i dag - jeg har ro, selvsikkerhed og er afbalanceret.

Jeg har forandret mig og jeg ved, at jeg er og bliver en god hypnoterapeut. 1000 tak:-)"

Marianne Nielsen, om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose ® underviser + Repeated Training 2015

​​Super god oplevelse. Rigtig god gennemgang af materiale og god tid til spørgsmål. Vekslende undervisning og en underviser, som brænder for sit fag, hvilket gør det nemt at høre efter.

Stor grundighed i uddannelsen, det er ikke bare "40 sider og et stempel!".

Da jeg startede kendte jeg til healing af indre sårede barn og vidste, at det var mit interessefelt. At det så viste sig at være en stor del også på denne uddannelse - blot meget mere effektfuldt og grundigt end før lært - har overbevist mig endnu mere om, at dette her, det er det jeg skal. Der var en mening med, at jeg skulle tage denne uddannelse. Jeg følte jeg manglede noget i min redskaber, men det gør jeg ikke længere"​

Mette Kramer, om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose® underviser 2014

I​ntens, lærerig og udviklinde. ​Meget positivt. Karen er meget dedikeret, hvilket smitter kraftigt og positivt af på undervisningen. Hun er tilgængelig for spørgsmål, hjælpsom og informativ, både før, under og efter uddannelsen. Udover uddannelsen tager jeg en masse håb, optimisme og ekstra viden med mig. Jeg har lært at mestre nogle imponerende værktøjer og er næsten en smule vemodig over at kurset nu er slut.... for det har sørme været godt!".

Uffe Andreasen, ​om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose® underviser 2014

​​En meget god og nærværende ​oplevelse, hvor man føler sig set og hørt.

Der har været plads til mangfoldighed, og den røde tråd er altid holdt. Det har været typisk for Karen at være godt forberedt og hun har givet mig en kompetent undervisning med et glimt i øjet - og samtidigt omsorg for vores ve og vel.

Dette er en uddannelse der har givet mig selv indsigt, kærlighed og meget faglighed.

Det jeg tager med mig er ikke bare faglighed, men en meget grænseoverskridende oplevelse - "point of no return", hvor jeg har fået en stor selv indsigt i trygge rammer. Og hvor jeg flere gange har siddet med fornemmelsen og oplevelsen af at "det her kursus er da vist blevet lavet lige netop til mig". Jeg føler, at jeg passer godt ind i denne hypnose verden og det virker som om, at mange af de ting jeg tidligere har gjort, har ledt mig hen til denne uddannelse.

Tak for en vidunderligt rejse! Som varer ved...."

Kirsten Sloth Christensen, ​om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose® underviser 2014

En fantastisk oplevelse, som jeg ikke ville have været foruden. Meget lærerigt og intenst.

Ikke mange pauser, man får noget for pengene og føler sig godt klædt på bagefter.

En kærlig og rosende lærer, som har styr på sit fag og undervisningen. Kommer til at savne dig, Karen!

Så hvis du overvejer at blive hypnoterapeut så er dette kursus et godt valg.

Man føler sig godt klædt på og undervisningen har meget indhold.

Det har virkeligt overrasket mig, hvor stor en forskel jeg nu kan gøre for min klient. Jeg har fået 3 ting på dette kursus:

1/ Selve uddannelsen, 2/ Et engelsk kursus og 3/ Et selvtillids kursus - åh ja, og så lige en 4 ting: 7th Path®:-)

Dorthe Skovlund, om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose® underviser 2014

Vi har lært utroligt meget i løbet af uddannelsen.

Jeg har nu et unikt arbejdsredskab ift. min klienter og det, som fylder i deres liv.

Jeg føler samtidigt også, at jeg via ​7th Path​® nu har mulighed for at luge ud i eget bed.

Men også ift. mine klienter har jeg fået et kæmpe redskab i min hænder.

Undervisningen er meget struktureret, det er et intensivt forløb, hvor der formidles en kæmpe viden og mange redskaber.

Karen er dygtig til at undervise, god til at gøre undervisningen spændende og interessant, og kræver også noget til gengæld. Meget struktureret undervisningsform og tak for det. Stort pensum og fantastiske redskaber vi har fået".

Ulla Westergren, om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose ® underviser 2015

Det har været nogle lange, fantastiske og inspirerende dage.

Det har været en utrolig givende oplevelse - tak for det.

Min frustration over, at jeg ikke helt kunne se sammenhængen i første modul er faldet helt til jorden. Jeg ser nu tydeligt her til sidst, at rækkefølgen af undervisningen giver fuldstændig mening hele vejen igennem.

Jeg synes Karen er god til at give fra sig og forklare, og jeg sætter pris på, at hun var så god til at holde en stram linie i undervisningen. Jeg tænker ,at min interesse for hypnose kommer til at smitte af på dem jeg taler med - så jeg vil helt sikkert anbefale interesserede i hypnose uddannelsen at tage den her.

Det har overrasket mig, hvor stor effekt teknikkerne har. Jeg kom med en almindelig gennemsnitsdanskers viden om hypnose.

Det har været en fantastisk positiv oplevelse og jeg er glad for at have fået muligheden for at deltage. Det skulle jeg have gjort for mange år siden.

Selvhypnosen har på forholdsvis kort tid forandret mig markant i positiv retning​.

Det har været en rigtig god oplevelse og jeg vil gerne sige tak for mange spændende timer."

Ole Lau, ​om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose® underviser 2015

​​Jeg føler, at jeg bliver sendt ud i den hypnoterapeutiske verden med en STOR viden omkring faget, hvor der absolut ikke er blevet sparet på noget. Dog bliver man ikke kun bekendt med teorien omkring 5-PATH®og 7th Path®, der folder sig også en helt ny viden ud omkring det hele aspekt af mennesket, som et socialt, tænkende og unikt væsen. Det har været spændende, grænseoverskridende og hårdt - men hele oplevelsen har været fuldstændig fantastisk og livsforandrende.

Via undervisningen bliver strukturen klargjort - ikke kun fordi stoffet bliver gennemgået med god struktur, men også fordi underviseren ikke er til at vælte omkuld i sin faglighed. Der har været gode diskussioner, tavle undervisning, praktiske øvelser og masser af eksempler på video.

Underviseren er 100% faglig kompetent, klar på dybdegående diskussioner og generelt en fantastisk person:-).

Jeg kan helt klart anbefale andre denne uddannelse - og vil gøre det! Både på Facebook og på min kommende hjemmeside... egentligt alle de steder jeg kan!

Det mest uventede på uddannelsen var, hvor meget dette kursus kræver af en som menneske (positivt).

Jeg tager gode oplevelser med mig, stor viden og kompetencer, som jeg kan bygge videre på som en dygtig hypnoterapeut!

Anka Grahndin, om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose® underviser 2014

​​Det har været nogle fantastiske undervisningsmoduler​, også tiden imellem har været spændende læring.

Oplevelsen af at få så megen viden giver en dejlig ro i maven og hele vejen igennem har der ikke været et sekund tvivl inde i mig om, at jeg ville blive godt klædt på til at blive hypnoterapeut.

Der er en kanon struktur på uddannelsen - og masser af plads til spørgsmål. Karen er god til at ansvarliggøre for egen læring hos os. Jeg har fået alt det med jeg har brug for plus lidt ekstra:-) Jeg har med garanti aldrig i mit liv mødt en så benhård procesholder som Karen - super fedt.

En rigtig god ting ved denne hypnose uddannelse er hele konceptet omkring faseopdelt procesarbejde.

Også 7th Path​® selvhypnose har virkeligt overrasket mig positivt. Det har også overrasket mig, at jeg med denne uddannelse har fået redskaberne til at gøre procesarbejde i selv hypnosen - fremfor blot at lære at få klienten i hypnose. Teorien er meget veldokumenteret og dette har været en oplevelse for livet.

Det vigtigste jeg tager med mig er dét at kunne mærke og forstå min egen fri vilje. Tusinde tak Karen - du er bare fjong:-)

Louise Birk Leth, ​om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose® underviser 2014

​​Jeg har haft en god oplevelse her hos Karen. Har hver gang glædet mig til at skulle afsted og været "høj" når jeg skulle hjem (og træt). Rigtig, rigtig, rigtig glad for, at jeg har taget denne uddannelse. Super inspirerende og dedikeret underviser, der forstår at brænde igennem :-)

God vekselvirkning mellem teori og praksis (øvelse). Stor anbefaling herfra til alle, der overvejer hypnoterapeut uddannelsen. Jeg er stadig lidt overrasket over "enkeltheden" og at uddannelsen har en større del af terapeut, end jeg umiddelbart havde forestillet mig".

Anne Sjørvad Johnsen, om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose® underviser 2014

Godt forløb og dejlig undervisning! Det var dejligt at blive færdig med dette GODE og INTENSE kursusforløb!

GIV DIG SELV EN LIVSFORBEREDENDE OPLEVELSE - SÅ HAR DU NOGET AT DELE MED ANDRE I LIVET!

Carsten Rasmussen,​​ om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose ® underviser 2016

Hårdt - spændende og lærerigt! Engageret og meget vidende underviser​. Og så virker det sgu... Jeg er blevet udfordret til at tro på mig selv, jeg har udviklet mig og er klar til at kappe "sandsækkene på min ballon". Jeg forstår nu min egen situation og historie i et helt andet lys.

Mia Regeuer, ​om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose® underviser 2015

UG+. Underviseren er engageret, kompetent og struktureret.

Jeg har været i meget professionelle hænder. ​Det hele er meget professionelt og effektivt.

Bente Graversen, ​om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose® underviser 2014

God og rar oplevelse, med gode rare mennesker. Føler der er en højere mening med alt. Helt andet undervisning end noget jeg tidligere har mødt. Selvom det var intensivt, var der ikke nogen stress. Jeg fik det hele med på en helt ny måde. Den bedste uddannelse​ jeg har fået til dags dato. Plus jeg har fået en positiv personlig udvikling.

Danendra Danapala, ​om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose® underviser 2014

I forhold til første gang på uddannelsen (foråret 2014), var denne gang "10 gange så kraftfuld" (hypnosejargon), hvilket for mig har været særdeles nyttigt. Dette til trods for, at jeg faktisk var startet op som hypnoterapeut, men var nødsaget til at stoppe. Med denne omgang "extended training" har jeg fået det rette puf til at komme tilbage på sporet igen. ​Jeg vil helt klart henvise andre til uddannelsen.

Dan Bækgaard, om "Repeated Training" på uddannelsen til

5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose ® underviser 2015

FANTASTISK - TAK! Intens uddannelse som intet andet jeg har prøvet før.

Stor tryghed ved at blive hjulpet igennem på allerbedste vis. Jeg har oplevet en VILDT fantastisk udvikling privat OG professionelt! Jeg er overrasket over måden, hvorpå Karen på samme tid rummer, forklarer og forankrer.

Mit hovedfokus er flyttet fra at ville praktisere psykoterapi til i stedet at have mit hovedfokus på hypnoterapien og selvhypnosen.

Den forunderlige forandring 7th Path​® giver på utrolig kort tid er fantastisk!

Jeg har oplevet fysisk opheling af ar - 25 år gamle ar!"

Uffe Mæng, ​om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose® underviser 2014

​Fantastisk kursus med en meget engageret underviser, som kan sit kram og som oprigtigt ønsker at gøre sine kursister dygtige og klædt på til at lykkes.

5-PATH® er et meget professionelt og overbevisende i både struktur og indhold. Et usammenligneligt redskab, som sikrer en grundig og fuld proces til at hjælpe klienten igennem og ud på den anden side af deres problemer.

Jeg glæder mig så meget til at arbejde som 5-PATH® hypnoterapeut, til at gøre en forskel for mine klienter.

Tak, Karen, for din tålmodighed, din professionalisme og din inspirerende entusiasme.

Lene D'Andrade Christensen, om uddannelsen til 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose® underviser 2013

​​Det har været et meget lærerigt kursus med meget brugbart indhold, så som dybdegående teknikker. Jeg har bestemt modtaget værktøjer, der vil gøre en forskel i mit arbejde som hypnoterapeut fremover.

Karen brænder for opgaven og der er meget humor i undervisningen. Et kursus, der giver meget stof på kort tid"

Jan Hyldig om kurset, Avanceret Hypnoterapi 2010

​Firmainformation

Westh Hypnose & Hypnoterapi

CVR: 30447964

adresseinformation

Kursuscenter "Få Det Bedre"

Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup

Find vej med Google Map

​© Copyright på tekst og billeder