"Denne uddannelse er klart den bedste i Danmark. Vil anbefale alle der ønsker, at blive hypnoterapeut, at blive det her hos Karen.

Niveauet er i verdensklasse og du bliver mega dygtig"

- Winnie Elmholdt Storm

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på​ Facebook

Repeated Training

Har du lyst til noget andet, end at blive den mest fagligt kompetente, sikre og succesfulde hypnoterapeut som overhovedet muligt? Nej, vel?

Derfor er muligheden for at deltage på Repeated Training en "no brainer"!

Faktisk - så er denen mulighede helt usammenlignelig noget af det allerbedste tilbud du som hypnoterapeut kan få!

Du inviteres som færdiguddannet hypnoterapeut til at deltage på hele Hypnoseuddannelsen endnu en gang! Ikke meget at overveje her, vel?

​Repeated Training er et tilbud til dig fra mig indenfor det første 1.5 år efter certificering i NGH certificeret Master Hypnotisør, 5-PATH® hypnoterapeut og 7th Path Selvhypnose® Instruktør  hos Westh Hypnose Uddannelse.

Med Repeated Training er ikke blot en gentagelse af din Hypnose Uddannelse med ekstra 133 lektioner.  Jeg stiller ekstra opgaver til dig, du vil blive inddraget og ufordret i væsentlig større grad og du får en ekstra dybde og dimension på din læring, som ingen af mine Repeated Training kursister har villet undvære.

Repeated Training er til dig, som


  • Brænder så meget for hypnosefaget, at ekstra gratis uddannelse er et MUST​.
  • Forstår, at "second time around" giver nye vinkler og dybde på din læring.
  • Ønsker at gentage teori og praksisøvelser - men med en baggrund, hvor du nu har egen og * måske endda betydelig praksiserfaring.
  • Af personlig årsager ikke kom fuldt ud i gang med at praktisere efter endt uddannelse første gang - og nu er parat til at sætte fulde sejl under dine hypnose aktiviteter.
  • Er parat til at påtage dig en udvidet rolle på uddannelsen.
  • Er parat til at blive udfordret og testet på din allerede eksisterende viden og erfaring  -at få skærpet dine hypnosesanser ekstra meget.
  • Er villig til at dele ud af din viden og erfaring i det omfang, det passer ind i undervisningen. ​

​Betingelser og forudsætninger for  Repeated Training.

​*/Selve deltagelse i de 133 lektioners undervisning er gratis.

Der opkræves kr. 1.200,- for kursuspladsen, the/kaffe/frugt.Ved store revisioner af uddannelses materialer, er det en forudsætning for deltagelse, at du køber et nyt sæt af disse og der kan i disse tilfælde påløbe ekstra udgifter.

Ved ønske om deltagelse på denne del skal du skrives op på eventuel venteliste hos Westh Hypnoseuddannelse. Deltagelse forudsætter, at der udbydes hold og at der er plads på disse. Nye kursister har altid fortrinsret til en plads.

Denne gratis del er altså en mulighed, som du kan ansøge Westh Hypnose om -

ikke et krav eller en rettighed du opnår.

"Jeg sidder med på hypnoseuddannelsen ved Westh for anden gang - og det kan i den grad anbefales, at benytte sig af dette gratis tilbud.

Det giver en endnu dybere forståelse og indsigt i stoffet.

Det er lange og komprimerede dage, men hos Karen Westh er det simpelthen så spændende, at tiden ikke opleves som en faktor.

Hvis du brænder for at hjælpe dine medmennesker, så er denne hypnoterapi uddannelse hos Westh Hypnose simpelthen et fantastisk valg.

Karen brænder simpelthen så meget for hypnoterapien 5-PATH og 7th Path, at det smitter af på alle som deltager i hendes undervisning.

De fysiske rammer hos "Få Det Bedre" i Vamdrup, hvor hypnose uddannelsen bliver holdt, er helt perfekte til denne uddannelse.

Tak for 24 fantastiske uddannelsesdage!"

Ole Lau​,​​ om "Repeated Training" 2016

​Firmainformation

Westh Hypnose & Hypnoterapi

CVR: 30447964

adresseinformation

Kursuscenter "Få Det Bedre"

Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup

Find vej med Google Map

​© Copyright på tekst og billeder