"Denne uddannelse er klart den bedste i Danmark. Vil anbefale alle der ønsker, at blive hypnoterapeut, at blive det her hos Karen.

Niveauet er i verdensklasse og du bliver mega dygtig"

- Winnie Elmholdt Storm

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på​ Facebook

De samme begreber kan dække over forskelligt indhold ved forskellige hypnose skoler.

Indenfor hypnose verdenen er der ikke enighed om én endegyldig definition af bl.a. ”hypnose”, ”aldersregression”, "Model over Sindet", ”hypnosedybder” og ”dybdetests”.

Dvs. at du sagtens kan læse, at en hypnose skole tilbyder dig at lære bl.a. ”aldersregression” – men da begrebet dækker over en kæmpe kuffert fyldt med værktøjer og metoder, så ved du i bund og grund ikke, hvad det er hypnose skolen tilbyder dig.

Det kan være, at den ene skoles ”aldersregression”s kuffert indeholder 5 gamle teknikker uden sammenhæng og det kan være den anden skoles ”aldersregression”s kuffert indeholder et helt system med flere verdener af både værktøjer, metoder, problem-identifikationsløsninger, osv..

Som ny indenfor hypnosefaget kan det være virkeligt svært at vurdere, hvad der er op og ned, hvad det enkelte begreb dækker over.

Mit bedste råd: Spørg. Lyt. Spørg igen. Spørg en anden hypnose skole. Find ud af om indholdet i begrebets ”kuffert” er selvopfundet, eller om hypnoseskolen deler sine begreber med et større og seriøst hypnose fællesskab.

​Firmainformation

Westh Hypnose & Hypnoterapi

CVR: 30447964

adresseinformation

Kursuscenter "Få Det Bedre"

Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup

Find vej med Google Map

​© Copyright på tekst og billeder