"Denne uddannelse er klart den bedste i Danmark. Vil anbefale alle der ønsker, at blive hypnoterapeut, at blive det her hos Karen.

Niveauet er i verdensklasse og du bliver mega dygtig"

- Winnie Elmholdt Storm

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på​ Facebook

Min egen vej

... var ikke sådan en lige en. Heldigvis!

Jeg har altid stillet spørgsmål ved tingene og det har været et dybtliggende behov inde i mig at finde forståelse på både mikro og makro niveau - og ja, det mener jeg helt bogstaveligt: helt ned i detaljen på celle niveau, men også helt ude i de store og filosofiske og spirituelle linier.

Jeg var 10 år da jeg læste min første psykologi bog, for jeg måtte bare vide noget mere om det at være menneske. Som 12 årig købte jeg min første Healings- og Urtebog og siden da har jeg travet både biblioteker tynde og fyldt mine hylder op med bøger.

Fra jeg var ganske lille kunne jeg se "de gyldne linier", som forbinder mennesker, situationer og begivenheder.

Det var på mange måde en styrke - men også rigtigt besværligt ind imellem.

For, hvis tingene blev overfladiske, så mistede jeg helt tråden.

Så drevet af detaljen og de gyldne tråde, fandt jeg hen til de helt store og universelle indsigter. I dag ved jeg, at hvad jeg oplevede dengang var de første spor på den vej, som har forbundet alt, hvad jeg har lavet og arbejdet med i mit liv.

Det er også den evne, som jeg bruger både med mine klienter, som har brug for hjælp til individuelle problemstillinger og med mine kursister på hypnose uddannelsen.

Jeg er ikke blevet hypnoterapeut for at "frelse" nogen - jeg tror på, at mennesket selv har nøglen til at løse tingene inde i sig selv. Min opgave er at være katalysator for den proces, som kan hjælpe dig med at finde din nøgle og bruge den!

Jeg har heller ikke startet min hypnosekole for at "score kassen" og drøne en masse kursister blindt igennem.

Min passion er, at hjælpe dig til den bedste vej til at blive en blændende dygtig hypnoterapeut. 

En hypnoterapeut, som ikke blot med din bevidsthed og logik forstår en række teknikker og ved, hvordan du skal anvende dem! Så ville min ild hurtigt dø ud og slukkes. Det ville din også!

Det jeg virkeligt brænder fordet er, at du med hele dit væsen og sjæl forstår og føler det. 

Når du siger ja til at tage hypnose uddannelsen hos mig, så er det kun fordi, at vi enige om, at vi begge går all-in på at:

# Du bliver totalt dygtig til teknik, teori, analyse og logisk forståelse.

Det er bare et must, at din værktøjskasse er 100% udstyret med de bedste redskaber. 

​Hvordan vil du hjælpe med at renovere et hus, hvis du kun har gamle redskaber, der måske endda er slidt ned? 

Desværre vil du mange steder møde den approach, at des mere, der fyldes i din værktøjskasse, des bedre. Nej, nej og atter nej. Der findes loads af information om hypnose. Frit tilgængeligt! Gratis endda! Betyder det, at du har brug for det hele? Betyder det, at alt det, der findes derude er godt? 

Nej vel? I dag kan du vitterligt drukne dig selv i information om hypnose, scripts og videoer.

Det der er vigtigt - det er, at det du bruger din tid på, er det bedste og mest effektive. Det der giver dine klienter - og dermed dig - resultater. Det hjælper jeg dig med.

# Du bliver uddannet i verdens bedste hypnosesystem.

Intet mindre!

Når du er det, så giver det ikke længere mening at fylde på med gamle teknikker, som alle iøvrigt nemt kan finde ude på nettet? Det ville jeg ikke drømme om at forvirre dig med eller misbruge din tid på.

Derfor har jeg valgt, at bygge hele Hypnose Uddannelsen op over samme læst. 

Al teori og praksis hænger sammen og er skåret over samme læst. Hos mig skal du ikke bruge kræfter på modstridende teorier, klassisk vs. moderne teknikker, fyldstof og begrebsforvirringer. Vi sætter fokus på både detaljen og de store linier indenfor det allerbedste indenfor hypnose.

# Ikke at spilde vores tid!

Det betyder i praksis, at vi får ekstra god tid til at gå i dybden. Både med teori og praksisøvelser.

​Du investerer med din tilstedeværelse, din tid og din opmærksomhed - og du får min tilstedeværelse, min tid og min opmærksomhed.

Denne investering i total gensidig nærvær betaler sig - og derfor finder du på min hypnose uddannelse mere reel timetid og nærvær end på nogen anden hypnose uddannelse.

Jeg efterlader dig ikke til uendeligt mange og lange timers online læring, uden mulighed for her og nu kontakt. Jeg sætter dig ikke igang med at hygge-øve blindt i timevis - når du øver hos mig, så er du på arbejde! Ikke så meget snik-snak.

God uddannelse er en investering, som er gensidig. Vi investerer i hinanden. 


# Du er parat til at modtage eksklusiv 1:1 V.I.P. supervision og mentoring.

Vi plejer at sige: "Øvelse gør mester". Men det er faktisk ikke sandt.

Mester bliver vi kun, hvis vi øver os på det rigtige.

Derfor har mine kursister ikke "prøvekaniner".

Vil du prøve at blive en god hypnoterapeut?

Vil du prøve, at lave hypnoterapi med en prøveklient?

Det er bare dømt til at blive en halvhjertet oplevelse, fattig på læring for både dig og din klient (læs mere HER)

Der er en tid, hvor du skal øve dig. Mange gange. Intensivt. Og så lidt igen.

Det hjælper jeg dig til.

Men så kommer der også en tid, hvor du skal gøre det.

Jeg ved, hvornår den tid kommer - og på det tidspunkt trænger langt de fleste til et kærligt men bestemt puf. Som fuglemor, der puffer deres unger ud af reden når de ved, at nu er det tid. Så skal du ikke "prøve" eller "øve" mere. Nej, der skal du være klar og gøre det! Og akkurat ligesom fuglemor, så vil jeg aldrig puffe dig, hvis du ikke er parat! Men jeg vil heller ikke lade dig hænge i reden (for at tjene ekstra bugs på dig), hvis du er parat til at blive puffet og praktisere. Det vil forkrøble dig, gøre dig usikker og forpasse det gyldne tidspunkt for at komme i gang.

# Du bliver transformeret derhen, hvor du er parat, som det mennesker du er,

til at stille dig til rådighed som en del af dine klienters forandringsprocesser.

Jeg plejer at sige, at vi skal have hjerner så skarpe, hjerter så varme og hænder så store, så vi til enhver tid kan forstå, være til stede, holde fast og hjælpe igennem.

Og ofte, ikke altid, så skal der altså en smule "Tough Love" til eller som

Cal D. Banyan udtrykker det, så ved enhver god hypnoterapeut, hvordan man er "Ruthlessly Compassionate", når klienterne behøver det i deres proces. Det gør jeg også med mine kursister på hypnose uddannelsen.

Jeg vælger at arbejde med dig, når du matcher ovenstående.

Det gør jeg, fordi min investering i dig er stor -  jeg investerer min opmærksomhed i dig, lærer dig at kende, lærer din udviklingsområder at kende, pinpointer præcis de områder, hvor du har mest brug for min hjælp og målretter al min opmærksomhed på at støtte dig, supervisere dig og træne dig, så du bliver blandt de 1% bedste hypnoterapeuter. 

Jeg investerer mig selv og min business i dig!

"Du skal være parat til den real-deal, ingen sugarcoating men ægte,

ind til benet , "tough love" undervisning og mentoring"

Karen Westh

Jeg går ud fra, at du ønsker at blive en rigtig dygtig hypoterapeut?

At du vil have mest muligt ud af den tid og de penge du investerer i din hypnose uddannelse?

Det er jeg bevidst om og derfor stryger jeg dig heller ikke altid med hårene.

Derfor stiller jeg krav.

Og derfor uddanner jeg de allerbedste hypnoterapeuter i Danmark.

Jeg er her for dig før, under og efter din hypnose uddannelse.

Jeg går 100% ind i mit arbejde - det er forudsætningen for at gøre det godt. Det har resulteret i, at jeg indenfor individuel hypnoterapi i Danmark, er den længst og mest aktivt praktiserende hypnoterapeut i 5-PATH® hypnoterapi og 7th Path Selvhypnose®.

Samtidigt er jeg den første CPHI™i Danmark, der på egen hånd har undervist flest hypnoterapeuter og i flest på hypnose uddannelsen i 5-PATH® hypnoterapi og 7th Path Selvhypnose® (siden 2010).

I 2014 modtog jeg, som den første CPHI™ i DK, den internationalt anerkendte pris, CPHI™ of the Year Award fra Banyan Hypnosis Center for Training & Services, Inc

Karen Westh Nielsen

NGH certificeret Master Hypnotisør

5-PATH® hypnoterapeut

7th Path selvhypnose® Underviser og Instruktør

CPHI™ (Certified Professional Hypnotherapy Instructor) v.Calvin D. Banyan.​

"CPHI™ of the Year" Award Winner 2014, Banyan Hypnosis Center for Training & Services, Inc

​Cand. Negot/ Syddansk Universitet

Internationalt Award Winning hypnose instruktør

Første CPHI™i Danmark

Har  selvstændigt undervist flest 5-PATH®hypnoterapeuter  i DK

Har selvstændigt undervist i flest på hypnose uddannelsen i 5-PATH® hypnoterapi og 7th Path Selvhypnose® (siden 2010).

Om Karen Westh Nielsen

Karen Westh Nielsen har taget både den helt almindelige grunduddannelse som NGH certificeret hypnoterapeut og hun er uddannet i​ 5-PATH® hypnoterapi og 7th Path selvhypnose®, hvorefter hun er uddannet CPHI™ (Certified Professional Hypnotherapy Instructor) v.Calvin D. Banyan.​ Det betyder, at hun i dag uddanner i både det grundlæggende NGH pensum (så du kan blive medlem af både NGH International og NGH Danmark), men dertil også i 5-PATH® hypnoterapi og 7th Path selvhypnose®.

Siden 2010 har Karen Westh Nielsen undervist i​ 5-PATH® hypnoterapi og er dermed den mest erfarne 5-PATH® instruktør (CPHI™- Certified Professional Hypnotherapy Instructor)i DK, både hvad angår undervisningserfaring, men også i forhold til antallet af klienter hun har haft igennem 5-PATH® hypnoterapeutiske forløb.

I 2014 modtog hun den International Award "CPHI™ of the Year" for det høje og professionelle undervisningsniveau - hos Westh får du undervisning i topklasse af den mest dedikerede og nu også prisvindende 5-PATH® instruktør i DK.


Oprindeligt er Karen uddannet Cand. Negot, hun har mange års ledelseserfaring og har arbejdet med HR, ledelse, forandringsledelse og strategi i en længere årrække, inden hun valgte at fokusere 100% på hypnose.

Siden da har hun været fuldtidsbeskæftiget som hypnoterapeut, foredragsholder og underviser af nye hypnoterapeuter.

​Firmainformation

Westh Hypnose & Hypnoterapi

CVR: 30447964

adresseinformation

Kursuscenter "Få Det Bedre"

Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup

Find vej med Google Map

​© Copyright på tekst og billeder